Au început lucrările la Patinoarul din Poiana Brașov

Au început lucrările la Patinoarul din Poiana Brașov

La începutul săptămânii, firma câștigătoare a licitației pentru construcția Patinoarului din Poiana Brașov a demarat  lucrările de modernizare.

Patinoarul actual va fi acoperit  cu o structură uşoară, vor fi instalate tribune demontabile și va fi dotat cu mobilier, sisteme de afişaj, sonorizare, echipamente electrice de ventilaţie şi frigorifice.

Valoarea es­ti­ma­tă a investiţiei este de 3,3 milioane de lei, iar lucrările trebuie finalizate în termen de 35 de zile.

Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), competiţie olimpică multisport destinată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani, este organizată sub egida Asociaţia Comitetelor Olimpice Europene (EOC), sub patronajul Comitetului Internaţional Olimpic (CIO).

Sistemul de organizare şi desfăşurare al aceastei competiţii este similar cu cel al Jocurilor Olimpice, în ceea ce priveşte progamul concursurilor, ceremoniile de deschidere, închidere şi decernare a medaliilor. De asemenea, flacăra olimpică este aprinsă pe toată durata competiţiei.

Ediţiile de vară ale festivalului se organizează începând din anul 1991, iar cele de iarnă din 1993. România a participat la toate ediţiile de vară şi de iarnă.

Programul sportiv al FOTE Braşov 2013 va cuprinde 8 discipline sportive: schi alpin, biatlon, schi fond, schi sărituri, patinaj viteză pe pista scurtă (short track), patinaj artistic şi hochei pe gheaţă.

www.brasov.net

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: