Ski Austria

Ski Austria

Partii de calitate excelenta, versante inzapezite, servicii ireprosabile, preturi comparabile sau mai mici decat in Romania si instalatii de cablu ultramoderne, sunt doar cateva din zecile de motive pentru care Austria este destinatia preferata a schiorilor. Peisajul austriac, dominat de Alpi, ofera numeroase posibilitati de a practica diversele sporturi de iarna. Sezonul dureaza din noiembrie pana in aprilie, dar in unele locuri, datorita ghetarilor, se poate schia si in timpul verii. Tot segmentul turistic de iarna este extrem de bine dezvoltat: piste nocturne, instalatii prin cablu, zapada artificiala, partii comune cu Elvetia, mii de cabane, restaurante, zeci de scoli atestate si sute de instructori profesionisti, gata sa te invete tot ceea ce trebuie sa stii.

Austria are aproximativ 22.000 de kilometri de partie si circa 800 de statiuni montane de schi si snowboard. Marile arene de schi ale Alpilor austrieci se intind peste numeroase varfuri, dispun de pana la 100 instalatii si 250 km de partii pregatite si includ regiuni faimoase, cum ar fi Zillertal, Wilder Kaiser sau Arlberg – leaganul schiului alpin. In plus, in Austria sunt situate regiuni glaciare, care ofera partii practicabile tot anul (de exemplu Sölden si ghetarii Tuxer si Stubaier).
Austria, ce-i drept, e o destinatie mai indepartata, dar ideala pentru cei cu pretentii in ceea ce priveste domeniul schiabil; ne referim aici la statiuni mult mai mari, avand retele cu sute de km de partii pentru toate categoriile de pregatire si varsta. Datorita programelor auxiliare si a gradinitelor si scolilor de schi, Austria este de asemenea o destinatie perfecta pentru familii.

Zone de SKI in Austria

Achensee Pertisau

Statiunea ofera posibilitati numeroase de practicare a activitatilor sportive si de petrecere a timpului liber: schi, snowboarding, patinaj, golf, excursii, drumetii, sporturi naut… ..mai mult

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: